Lakbermánia

Csipke a kávéban

Egy igazi csipkerajongónak mától ilyen a napindító:

olvadozó cukorcsipke a gőzölgő, reggeli kávéban…

És hogy hogyan készül?

Íme:

cukorcsipke

via

Tetszett annyira a mai morzsa, hogy megosszátok ismerőseitekkel is?

Akkor kérlek, használjátok a megfelelő gombokat – ez nekem tetszene… :)

Szép otthont! :)

Ildikó

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. hát nem vagyok nagy szakértő, de szerintem azt ki se tudnám venni a formából, ha megköt, nem? eltörne? de egyszer lehet kipróbálom 🙂 és köszi a keresgélést! :))

  2. Ildikó says: (előzmény @Gabi)

    Szia Gabi!
    Sajnos a klasszikus tojásfehérjés-porcukros cukormázon kívül nem ismerek mást. Bár kétlem, hogy ez jó lenne a forró kávéba. Még keresem a választ, ha megtaláltam, megírom! 🙂

  3. Gabi says:

    Szia! Eszméletlen ötlet! A cukorpasztát esetleg nem tudod kideríteni, hogyan csinálják? Egyet én tudok, de az nem ennyire szépen kenhető, inkább sodorható, és az szerintem nem jó ebbe a mintába. Mert, hogy ilyen formát tudok szerezni 🙂 Már csak a paszta kellene bele 🙂 Köszi


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!