Egy igazi csipkerajongónak mától ilyen a napindító:
olvadozó cukorcsipke a gőzölgő, reggeli kávéban…
És hogy hogyan készül?
Íme:
Tetszett annyira a mai morzsa, hogy megosszátok ismerőseitekkel is?
Akkor kérlek, használjátok a megfelelő gombokat – ez nekem tetszene…
Szép otthont! :)
Ildikó
hát nem vagyok nagy szakértő, de szerintem azt ki se tudnám venni a formából, ha megköt, nem? eltörne? de egyszer lehet kipróbálom 🙂 és köszi a keresgélést! :))
Szia Gabi!
Sajnos a klasszikus tojásfehérjés-porcukros cukormázon kívül nem ismerek mást. Bár kétlem, hogy ez jó lenne a forró kávéba. Még keresem a választ, ha megtaláltam, megírom! 🙂
Szia! Eszméletlen ötlet! A cukorpasztát esetleg nem tudod kideríteni, hogyan csinálják? Egyet én tudok, de az nem ennyire szépen kenhető, inkább sodorható, és az szerintem nem jó ebbe a mintába. Mert, hogy ilyen formát tudok szerezni 🙂 Már csak a paszta kellene bele 🙂 Köszi