Lakbermánia

Design-körúton 7. – állvány és kocka

> Már több helyen olvastam róla, hogy 2012 a kis terek éve lesz a lakberendezés területén, és valóban, egyre több ideillő dologgal találkozom, ahogy egyre mélyebbre ásom magam a témában. Ebbe a bejegyzésbe olyan nagyszerű bútorokat gyűjtöttem, amikre akár azt is mondhatnánk, hogy “egyszerűen pontszerű” – utalva legfontosabb tulajdonságukra, azaz a minimális helyfoglalásra. Az elsőként… Tovább »

Design-körúton 6. – megoldás kis lyukakra

> Ezt a ‘2in1’ terméket eredetileg kb. úgy „szövegezték”, hogy ha kis helyen élsz, jól ki kell számolnod a helyet minden egyes bútordarabnak, amit szeretnél besuvasztani a lyukadba… …mármint a pici otthonodba. És erre nagyon jó megoldás ez az ún. Ulisse helytakarékos ágy-asztal kombináció. Főként a túlzsúfoltság elkerülésének szem előtt tartása miatt nagyon jó választás,… Tovább »

>Koszorú a tavaszért Kifli és levendula-módra

> Bár még javában benne vagyunk a télben, szinte nyomát sem találjuk sehol. Friss, hűs szél és kissé csípős reggelek képében van jelen, megbújik a gyönyörű napsütés mögött, ami olyan erővel terjed szét mindenütt, hogy nem csak mi, emberek keveredünk meg ennek következtében, és veszünk napfürdőt egy szélárnyékos helyen, de szegény növények is elkezdtek “tavasziasodni”…. Tovább »

>A sokoldalú könyv

> Ez a bejegyzés azt hiszem, nem a klasszikus értelemben vett “könyvek szerelmeseinek” szól. Bújtasd könyveidet új szerepbe, avagy mire jó egy könyv? Lássuk. Elsőként nézzük a “könyv-maga” kategóriát, milyen jól mutat a könyv az asztali dekoráció részeként… Aztán folytassuk a sort még a “lájtosabb” kategóriával, itt nem is annyira a könyv kerül új szerepbe,… Tovább »

>Lámpák

> A lámpa is pontosan olyan berendezési tárgy, mint az összes többi: meg is veheted, vagy ha megálmodtad, de nem tudod sehol megvenni, akkor el is készítheted magadnak a sajátodat. Végülis mindegy, hogy honnan van, de egy biztos; lámpából körülbelül annyiféle van, mint a csokoládéból: kerek, vagy szögletes, hosszú, vagy rövid, gömbölyű, vagy lapos, tömör,… Tovább »

>winter-indahouse

>“Gyönyörű” idő van nálunk: süt a nap, fúj a szél és hol az eső, hol a hó esik. Ha már hideg van kint is, legyen jéghideg bent is…Tőlem elég távol állt eddig a kék bármely árnyalata, de ezek a képek meggyőztek arról, hogy kéken is lehet szép az élet. Képek innen. Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

>Megbabonázva

> És ismét eljött… péntek 13. Balszerencsésnek tartják. Valóban kilóg a többi nap közül, vagy csak mi misztifikáljuk túl? Szerintem sokaknak lenne egyszerűbb az élet hiedelmek nélkül… akkor nem kéne azzal foglalkozni, mikor költözöl új helyre; vagy hogy mit jelent, ha a bejárati ajtó az utcára nyílik, és nem befelé; vagy hogy az ágyad hogyan… Tovább »

>Ilyen lett

> Szavak nélkül meséljenek helyettem a képek: Az én kis segítségem, 🙂 aki először labdának nézte a díszeket, majd tesztelte, hogy valóban arany-e, vagy csak úgy csillog? Íme,az eredmény arany-narancs-fehér díszek… …fehér fénnyel szizál csengővel, és a saját készítésű karácsonyfa-szoknyával Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!