Lakbermánia

Csipkés képkeret DIY

Rebekah oldalán találtam ezt a szuper ötletet. A csipkemintás képkeret elkészítéséhez szükség lesz a következő dolgokra: képkeret, papírcsipke, festék, ecset. Ami pedig az elkészítését illeti, szerintem a következő képek magyarázat nélkül is megállják a helyüket… via Tetszett a mai cikk is? Akkor kérlek, használjátok a megfelelő gombokat – ez nekem tetszene…  Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

Adj keretet a falnak!

Tegnapi bejegyzésemet továbbgondolva az jutott eszembe, hogy gyűjtök nektek olyan képeket, amiken kép nélküli képkeretek vannak a falra, vagy épp egymáshoz rögzítve. Bár imádom a minimált, itt nem feltétlenül az ilyen stílusú keretek állják meg a helyüket önmagukban. Nagyon jó hatást kelt a sok egyforma, egyméretű keret is, de a stílusukban eklektikusan összeválogatottak is legalább… Tovább »

Keretek

Össze kellett szednem minden maradék energiámat, ami a számomra hosszú hétvégének nem nevezhető 4 napból maradt, hogy friss témával rukkoljak elő. Ne gondoljátok, hogy lustaságból nem frissítek. Arról van csupán szó, hogy rajztanfolyamra járok, reggeltől estig. Előtte és utána többnyire a család körüli teendőimet próbálom ellátni – már, ami marad, mert szerencsémre, akinek a bordája… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!