Lakbermánia

Csipkés képkeret DIY

Rebekah oldalán találtam ezt a szuper ötletet. A csipkemintás képkeret elkészítéséhez szükség lesz a következő dolgokra: képkeret, papírcsipke, festék, ecset. Ami pedig az elkészítését illeti, szerintem a következő képek magyarázat nélkül is megállják a helyüket… via Tetszett a mai cikk is? Akkor kérlek, használjátok a megfelelő gombokat – ez nekem tetszene…  Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

Keretek

Össze kellett szednem minden maradék energiámat, ami a számomra hosszú hétvégének nem nevezhető 4 napból maradt, hogy friss témával rukkoljak elő. Ne gondoljátok, hogy lustaságból nem frissítek. Arról van csupán szó, hogy rajztanfolyamra járok, reggeltől estig. Előtte és utána többnyire a család körüli teendőimet próbálom ellátni – már, ami marad, mert szerencsémre, akinek a bordája… Tovább »

Szoba – nem csak alvásra

Az előző bejegyzésben ígértem, hogy írok a hálószobai kényelem alapvető szempontjairól is. A fürdős írás sémáját követve a kulcsszavaink továbbra is a kényeztetés és a kényelem. És most nézzük a hálószobádat. A szimmetria kialakítása a hálószobában a legegyszerűbb: adott egy franciaágy, adjunk neki keretet 1-1 éjjeliszekrénnyel. Az éjjeliszekrényekre pedig mi más kerülhetne, mint 1-1 olvasólámpa…… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!