Lakbermánia

5+1 tipp a tökéletes zuhanyzóért

Olyan sok hírt olvastam azzal kapcsolatban, hogy a zuhanyzás mennyivel egészségesebb a fürdésnél, hogy ez megihletett. Hogy a zuhanyzás ne csak egészséges, hanem testet-lelket feltöltő is legyen, íme néhány tipp, hogyan alakítsd ki a zuhanyfülkédet:  1. az alapterület Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb, annál kényelmesebb. De ha valaki pont a hely szűke miatt cseréli le… Tovább »

Nyugalomterápia

Különleges ágyak, különleges helyeken. A közös vonásuk: a kényelem és a nyugalom. Akár visszafogott, akár élénk színekbe burkolózva; mindegy, hogy hálószobában, galérián, tetőtérben, vagy a szabad ég alatt; baldachinnal, vagy anélkül; kinek hogy pihentetőbb, a lényeg a test és a lélek kényeztetése. Jöjjön most néhány inspiráló helyett nyugtató kép… 🙂    És most vessünk egy… Tovább »

Szoba – nem csak fürdésre

Ne tévesszen meg a cím. Most nem arról szeretnék írni, hogy hogyan alakíthatsz ki többfunkciós szobát magadnak, inkább arról, hogy hogyan alakíts ki magadnak egy olyan fürdőszobát, ami nem csak a tisztálkodásra alkalmas, hanem a feltöltődésedet is nagyban elősegíti. Nos, vágjuk bele… Mit gondolsz a szimmetriáról? Ha otthonodban körülnézel, felfedezed itt-ott a lakásodban? Milyen érzéssel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!