Lakbermánia

A jó öreg olajlámpa

Azt hiszem, nem kell túlságosan ragoznom ember és tűz viszonyát. De egy biztos, nem csak egy rövidke fellángolás ez a kapcsolat. Míg régen a tűz kimondottan a túlélés egyik alapvető részét képezte, addig napjainkban már – egyéb funkciója mellett – a dekoráció szerepét is betölti. Hogy megértsd, miről beszélek, íme egy példa. Előfordul – persze… Tovább »

Hideg ellen – alternatív fűtés

Ha már így belelendültem a hideg elleni témába, akkor folytatnám is ezt a gondolatmenetet, hiszen van még mit kivesézni… Adtam ötletet arra, hogy megragadva kötőtűidet hogyan öltöztesd tárgyaidat kötött “ruhába”, és arra is, hogy hol választhatsz magadnak és otthonodnak 2in1 színes radiátort és dekorációt. Mindezek megírását tettem nappalinkban, a ropogó tűz melegének társaságában. Ki is… Tovább »

Mitől igazi az ünnep?

Egy-két nappal karácsony előtt már rendszerint tűkön ülök, hogy mikor lehet végre fát díszíteni, mert nagyon élvezem, ahogy csinosítjuk és egyre szebb lesz… Ez persze idén sem volt másképp, így ma kezdetét vette a „nagy dekorálás”. Vajon mitől igazi az ünnep? Ez a kérdés merült fel bennem, mikor elkezdtem összeállítani műfenyőnket. Családommal az év minden… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!