Lakbermánia

Húsvéti különlegességek

Úgy tűnik, jelen állás szerint, idén nem lesz napsütéses a húsvét. Már annak is örülhetünk, ha nem fog esni az eső, és ki lehet menni a szabadba. A tavaszi ruhák még egy kicsit váratnak magukra, aki idáig megúszta az influenza-járványt, most se essen ágynak. A mai bejegyzésben találsz ötleteket arra, hogyan ruházd fel a tojásod,… Tovább »

Húsvéti tojások kifejezetten gyerekeknek

Ez a húsvét-téma szerintem kifejezetten gyerekünnep abból a szempontból, hogy nekik a legnagyobb élmény a tojások festése, dekorálása; ők kapnak ajándékot ezen az ünnepen is; még élvezik ezt a locsolkodós hagyományt, és több városban rendeznek programokat a Húsvét előtti napokon. Szóval hívhatnánk akár második gyereknapnak is. És ha így van, akkor miért ne készítsünk számukra,… Tovább »

Ízléses húsvéti dekorációk

4 nap múlva Húsvét lesz, és én még nem írtam az ünneppel kapcsolatos bejegyzést. Úgyhogy jobb későn, mint soha alapon, most pótolni szeretném ezt a hiányosságomat. Olyan csodaszép asztali díszítéseket találtam, amiket mindenképpen érdemesnek gondoltam arra, hogy megosszam itt, a blogban. Remélem, Neked is annyira fognak tetszeni, mint nekem, ha így van, lájkold, oszd meg,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!