Lakbermánia

5 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt meghirdeted lakásod!

Amikor végleg eldől, hogy eladod lakásod, akkor az új otthonod keresése hevében elfeledkezel arról, hogy a sajátodat a legjobb színben tüntesd fel. “Minek költeni rá, a következő tulaj úgyis azt csinál vele, ami a saját ízlésének megfelel…”   igen kivéve, ha… Te csinálsz belőle ellenállhatatlan álomotthont! Hogyan? Itt az első 5 lépés, a teendők, amiket… Tovább »

Miért ne áruljam üresen a lakásom?

Eladóként a feladatod az, hogy lakásodat a legelőnyösebb formájában mutasd be a vevőjelölteknek. Ezt egyetlen módon éred el: ha szépen berendezett szobákat alakítasz ki. Azok a szobák, amik kongnak az ürességtől, meglepő módon ugyan, de sokkal kisebbnek hatnak, mint amekkorák valójában. Sokan nem tudják elképzelni, hogy egy üres lakásban mi hova fog elférni.  De vigyázni kell… Tovább »

Miért jó nekem a Home Staging?

Nem tudod még pontosan, mi is a lényege és mi a célja az ingatlanfelkészítésnek, miért van szükséged profi ingatlanfelkészítőre, hogyan zajlik a felkészítés folyamata, biztosan Neked való-e? Olvass tovább, hogy megtudd! Szereted a statisztikákat? Az jó, mert most ezzel kezdünk, figyelj, mert az adatok júniusra vonatkoznak! 2015. júniusában kb. 12 ezer ingatlaneladás történt (ez átlagosan… Tovább »

Hogyan hirdessem meg eladó lakásomat?

Mitől lesz hatékony egy hirdetés? Mit és hogyan lehet rajta javítani? Amikor egy eladó hozzám fordul segítségért, többek között azt is megkérdezem, hogy hol és milyen formában hirdette eddig a lakását. A tapasztalatom az, hogy a hirdetés elkészítésére még mindig nem kerül elég hangsúly, pedig ez az, amivel a lakást kereső először találkozik. Ahhoz, hogy… Tovább »

El szeretném adni a lakásomat!

Van egy kétszobás lakásom, amit szeretnék nagyobbra cserélni! Van megtakarításom, de ez nem fedezné az árkülönbözetet, ezért ha lehet, minél jobb áron szeretném eladni, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvennem! – ezzel keresett meg az ügyfelem. Mi a megoldás? Először is: szemléletváltás! Első lépésként azt javaslom, tekintsd a lakásodat terméknek. Engedj el vele kapcsolatban minden… Tovább »

Lakberendező – luxus?

A kérdés teljesen jogos. A közvélemény ma – még – úgy tartja, hogy lakberendezőre költeni a szükségtelen rossz kategóriába tartozik. Érezted az előbb a dupla „tagadást”? Valószínűleg én is így gondolkodnék, ha egy véletlen folytán nem találom magam a „ló túloldalán”. Azt kérdezed, hogy mi van ott? Szívesen megosztom Veled. Ha ezt elolvasod, rájössz, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!