Lakbermánia

5 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt meghirdeted lakásod!

Amikor végleg eldől, hogy eladod lakásod, akkor az új otthonod keresése hevében elfeledkezel arról, hogy a sajátodat a legjobb színben tüntesd fel. “Minek költeni rá, a következő tulaj úgyis azt csinál vele, ami a saját ízlésének megfelel…”   igen kivéve, ha… Te csinálsz belőle ellenállhatatlan álomotthont! Hogyan? Itt az első 5 lépés, a teendők, amiket… Tovább »

Miért ne áruljam üresen a lakásom?

Eladóként a feladatod az, hogy lakásodat a legelőnyösebb formájában mutasd be a vevőjelölteknek. Ezt egyetlen módon éred el: ha szépen berendezett szobákat alakítasz ki. Azok a szobák, amik kongnak az ürességtől, meglepő módon ugyan, de sokkal kisebbnek hatnak, mint amekkorák valójában. Sokan nem tudják elképzelni, hogy egy üres lakásban mi hova fog elférni.  De vigyázni kell… Tovább »

Miért jó nekem a Home Staging?

Nem tudod még pontosan, mi is a lényege és mi a célja az ingatlanfelkészítésnek, miért van szükséged profi ingatlanfelkészítőre, hogyan zajlik a felkészítés folyamata, biztosan Neked való-e? Olvass tovább, hogy megtudd! Szereted a statisztikákat? Az jó, mert most ezzel kezdünk, figyelj, mert az adatok júniusra vonatkoznak! 2015. júniusában kb. 12 ezer ingatlaneladás történt (ez átlagosan… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!