Lakbermánia

Gyerekszoba – legyen stílusa!

Ha gyerekszoba berendezésen és dekoráción kell gondolkodni, legtöbbenn még mindig a Disney-figurákban tudnak csak gondolkodni. Talán mert maguknak is olyat szerettek volna egykor, vagy mert a csapból is ezek a “kommersz” matricák és plüssök folynak, vagyis könnyen elérhetőek. Pedig jobban elmélyülve a témába, olyan kézzel készített termékek és egyedi faldekorációt készítő szakemberek közül lehet válogatni,… Tovább »

Hol hasznos a táblafesték?

Egy beszélgetés kapcsán felmerült probléma miatt azt is kérdezhetném, hogy egyáltalán jó-e, ha van táblafesték? Mert mi is van a krétaporral pl a gyerekszobában? Mennyire árt, vagy inkább nem használ ez a gyerekeknek? Bár bennem is felmerült, hogy mérlegeljem, több előnyt ad-e, mint hátrányt a táblafestékkel bevont fal. Vagy szoba. Firkálási, kreativitási hajlamokat kiélni tökéletes…. Tovább »

Ízléses tárolás a gyerekszobában

Ha már így nekiveselkedtünk itthon ennek a gyerekszoba-témának, akkor megosztom, hogy milyen jópofa dolgokat találtam. Mint minden gyerekszoba, úgy a miénk is – plusz még a nappali is, és ezért a hócipőnk is 🙂 – tele van mindenféle játékkal, kacattal, labdákkal, golyókkal, zenélő, csörgő, beszélő, világító kütyükkel, plüss állatokkal XS-től XL-es méretig, és még sorolhatnám…. Tovább »

A gyerekszoba körvonalai

Ma nagyon jó napot zárunk itthon: megszülettek Tündérem szobája átalakításának alapkövei. Azaz, mit, mekkorát, hova? És még egy nagyon fontos részlet: milyen színűt? Igazán csajos és egyben vagány színeket válogattam össze. Lehet, hogy kicsit csalóka a kép, hiszen monitora válogatja, hogy ki mit lát belőle, arról nem is beszélve, hogy ezeken a pici csíkokon teljesen… Tovább »

Apró örömök az Életben

Egy aprócska szösszenetet szeretnék megosztani itt a blogon a Tegnapomból. Elkövetkezett ugyanis az a nap, amikor a babaszoba ajtajára akár az alábbi feliratot is kitehettük volna: Sajnos nem a szó szoros értelmében vett felújításról van egyelőre szó, csak egy kis átrendeződésről, de amikor nekiálltam, nem gondoltam volna, hogy ekkora hatása lesz még ennek is!!! A… Tovább »

Design-körúton 9. – középpontban a gyerekek

A körutazás során talán még ilyen messze nem is jártunk, ugyanis a mostani uticélunk Kanada, és a Judson Beaumont-féle Straight Line Designs Inc. szuper-egyedi termékei. A 8 fős design-csapat nem ismer lehetetlent, kezük és fantáziájuk nyomán bármi megszülethet. Bár nekem úgy tűnik, nemcsak a gyerekek életét próbálják vidámabbá varázsolni bútoraikkal, Észak-Amerikában és külföldön számos közintézmény… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!