Lakbermánia

Házátalakítás 3. rész: gyerekszoba

alomorzok A gyerekbirodalom az egyik azok közül, ahol nemcsak felújítás történt, hanem új helyre is került (a másik az előszoba, amiről itt írtam). A korábban kialakított gyerekszoba csak átmeneti megoldás volt, és sajnos mégis évekig úgy maradt. Régebbi bútoraimmal lett berendezve, ezek mellé vettük a kiságyat és pár, babáknak való dolgot. A függöny saját készítésű volt,… Tovább »

Gyerekszoba – legyen stílusa!

Ha gyerekszoba berendezésen és dekoráción kell gondolkodni, legtöbbenn még mindig a Disney-figurákban tudnak csak gondolkodni. Talán mert maguknak is olyat szerettek volna egykor, vagy mert a csapból is ezek a “kommersz” matricák és plüssök folynak, vagyis könnyen elérhetőek. Pedig jobban elmélyülve a témába, olyan kézzel készített termékek és egyedi faldekorációt készítő szakemberek közül lehet válogatni,… Tovább »

Lego, az inspiráló

A lego egyike azoknak a játékoknak, ami nemcsak a gyerekeknek való. Egyike azoknak is, amivel minden gyerek nemtől és kortól függetlenül szívesen játszik. A kis élénk színű építőkockák remekül hozzájárulnak a gyerek alkotó- és problémamegoldó képességének fejlődéséhez. Nekem is volt és szívesen játszottam is vele. Akkoriban – ha jól emlékszem, – még nem volt ennyiféle,… Tovább »

Ízléses tárolás a gyerekszobában

Ha már így nekiveselkedtünk itthon ennek a gyerekszoba-témának, akkor megosztom, hogy milyen jópofa dolgokat találtam. Mint minden gyerekszoba, úgy a miénk is – plusz még a nappali is, és ezért a hócipőnk is 🙂 – tele van mindenféle játékkal, kacattal, labdákkal, golyókkal, zenélő, csörgő, beszélő, világító kütyükkel, plüss állatokkal XS-től XL-es méretig, és még sorolhatnám…. Tovább »

Hőlégballon bátorításra

unnepi_csipkedekoracio …azaz éljenek a hőlégballonok!!! Ez a bejegyzés egy igazi DIY-projekt. A múzsám a lányom volt, a kis hőlégballon-rajongó… 🙂   A történet ott kezdődik, hogy tündérem kedvenc meséiben és gyermekénekeinek klipjeiben van egy csomó hőlégballon, amikért nagyon odavan. Ennek kapcsán elhatároztam, hogy készítek egyet a szobájába. De az is eszembe jutott, hogy funkciót duplázok, oké,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!