Lakbermánia

Papír lámpásnak álcázott girland

csipkegirland Nemrég volt már szó csipkés girland készítéséről. Az újonnan csatlakozók és a lemaradtak kedvéért: volt egy girlandkészítés csipkepapír és muffinpapír segítségével, és volt egy vízfestékes, kifejezetten gyerekes családok részére. Most itt egy újabb leírás, ami megállja a helyét, legyen szó karácsonyról, esküvőről, születésnapról, vagy bármilyen ünnepről. Kell hozzá pár 18*33 cm-es szögletes csipkepapír, amiket a… Tovább »

Girlandot így is lehet csinálni…

girland Mára egy újabb dekorációt találtam. Nekem több szempontból is tetszik , de leginkább a csipkepapír-festés = vintage beütés, ami igazán megfogott. Ami kell hozzá: muffinpapír több méretben, csipkepapír, tea, zsinór + tű. Elkészítése: 1. fesd be a teával a tortacsipkét. Hagyd ázni kb 15 percig, aztán vedd ki egy konyharuhára, hogy megszáradjon. 2. Fűzd be… Tovább »

Textil girland – készítsd magad

Ahogy a Karácsonyra hangolódva című bejegyzésem végén ígértem, íme az első, nagyon mutatós girland, bármilyen színű és anyagú textilből könnyen elkészíthető. Ebben az angol nyelvű blogban lépésről lépésre olvasható, és képekkel illusztrálva látható, hogy hogyan alakul át egy textilcsík girlanddá, vagy koszorúvá. Amire szükséged lesz: kb. 13-15 cm vastag lenvászondarab, dekorációs szalag, zsinór, vékony drót,… Tovább »

Karácsonyra hangolódva

Ma megkezdődött az Advent. Ebben az időszakban lehetőségünk van lelkileg is ráhangolódni a közelgő karácsonyra. Ennek elősegítése-képpen általában hozzáfogunk otthonunk csinosításához. Előkerülnek az előző karácsonyok alkalmával használt izzósorok, adventi koszorúk, asztaldíszek, ablakdekorációk, stb. Ha már egyszer beruháztunk ezekre a dolgokra, akkor használjuk ki kellőképpen – gondolják a legtöbben. Leporolásuk után nézd át őket alaposan. Biztosan… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!