Lakbermánia

Fürdőtervezés

Hogy ne csak a romos állapotokról mutassak képet, ma megosztom veletek a fürdőszoba tervek egy részét. Történt nem is olyan régen, hogy beleszerettem egy cementlap hatású járólapba. Amikor előterjesztettem szavazásra, sajnos falakba ütköztem: túl szürke, túl mintás – szóval pont az volt vele a baj, ami engem megfogott benne. A mintáktól nem tudok még mindig… Tovább »

Stílusos fürdőszobák

… és a főnixmadár lassan feltámad hamvaiból… Nem akarom most ezzel húzni az időt, elég, ha annyit írok, hogy sok volt az elmúlt 2-3 hónap? Megterhelő volt fizikailag, lelkileg és egészségileg egyaránt. Az Élet már csak ilyen. Ahogy jönnek a nehézségek, talán pont úgy távoznak is. Minden egyes akadály egy újabb feladat, ami megoldásra vár…. Tovább »

Fürdőszobai kacattárolás

Ma pár képet gyűjtöttem a fürdőszobai tárolásról. A fürdőszoba tele van “kacatokkal”: kis flakon, nagy flakon, egy kis vattapamacs, egy kis ez, egy kis az. Ráadásul mindennek kézközelben kell(ene) lennie. De ha minden a mosdó szélére kerül, az nem lesz túl szép látvány. Íme egy-két ötlet: – hogy ne kelljen keresgéléssel tölteni az időt készülődés… Tovább »

Szoba – nem csak fürdésre

Ne tévesszen meg a cím. Most nem arról szeretnék írni, hogy hogyan alakíthatsz ki többfunkciós szobát magadnak, inkább arról, hogy hogyan alakíts ki magadnak egy olyan fürdőszobát, ami nem csak a tisztálkodásra alkalmas, hanem a feltöltődésedet is nagyban elősegíti. Nos, vágjuk bele… Mit gondolsz a szimmetriáról? Ha otthonodban körülnézel, felfedezed itt-ott a lakásodban? Milyen érzéssel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!