Lakbermánia

Levendula

Emlékszel még Lady Lavenderre a Csengetett, Mylord? című brit – görbetükör – vígjátéksorozatból? Nekem Ő is eszembe jut a levenduláról. Igaz, csak mellékszereplő volt, de nagyon magával ragadó volt számomra. Ő volt Lord Meldrum idős, szenilis anyósa az emeleten, aki örökké a fiatalkori szerelmét, Dolby kapitányt várta egy papagáj társaságában, és mindig a cselédekhez vágta,… Tovább »

Egy konyha, 2 arc – 1. rész

Egyre jobban kedvelem a fehér színt a lakberendezésben. Hogy milyen izgalmas lehet ez az egyszerű szín, példaként megmutatom egy konyha átalakulását. Ez az átalakulás akár felújításnak is nevezhető a szó szoros értelmében, hiszen a meglévő konyhabútor kapott szép, új külsőt. Megjegyzem, ezt a környezettudatosság jegyében nagyban tudom támogatni: nem kidobni, felújítani. J Sokáig volt nagy… Tovább »

Szoba – nem csak alvásra

Az előző bejegyzésben ígértem, hogy írok a hálószobai kényelem alapvető szempontjairól is. A fürdős írás sémáját követve a kulcsszavaink továbbra is a kényeztetés és a kényelem. És most nézzük a hálószobádat. A szimmetria kialakítása a hálószobában a legegyszerűbb: adott egy franciaágy, adjunk neki keretet 1-1 éjjeliszekrénnyel. Az éjjeliszekrényekre pedig mi más kerülhetne, mint 1-1 olvasólámpa…… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!