Lakbermánia

Így dobd fel bútorodat!

Akár régi, akár új bútort szeretnétek egyedivé varázsolni, több technika közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet. Ma ezek közül mutatok be egy nagyon mutatós megoldást. Nikki blogján egy igen dekoratív ötletre akadtam. Emellett pedig viszonylag egyszerűen is kivitelezhető a dolog, hiszen stencilezni kell. 🙂 Kiindulásként egy natúr bútor is megteszi. Ha régi, lakkozott bútor felújításába… Tovább »

Egyhangúság ellen – csíkokkal

Sokan félnek színeket használni otthonukban. Csíkokat festeni pedig még többen félnek. Ők azok, akik megfeledkeznek a csíkok jótékony hatásáról, avagy hogyan fedjük el otthonunk hátrányait? Fontos alapszabály, hogy vásárláskor kérj mintát, amit hazavihetsz magaddal, hogy megnézd, az otthoni fényviszonyok között milyen látványt nyújt, amit kiválasztottál. Nézd meg, milyen természetes, illetve mesterséges fényben, valamint illik-e a… Tovább »

Egy konyha, 2 arc – 2. rész

Az előző bejegyzésben bemutattam, hogy hogyan lehet egy konyhának a meglévő bútorokból teljesen új külsőt adni. Ez egyrészt pénztárca-barátibb megoldás, másrészt pedig a környezetedet sem terheled azzal, hogy kidobod, amid van. Nézzünk most meg egy hasonló elvet követő átalakulást. Most a juhar színű konyhabútorra várt az átfestés. juhar konyhabútor Átalakulás közben így festett a dolog:… Tovább »

Egy konyha, 2 arc – 1. rész

Egyre jobban kedvelem a fehér színt a lakberendezésben. Hogy milyen izgalmas lehet ez az egyszerű szín, példaként megmutatom egy konyha átalakulását. Ez az átalakulás akár felújításnak is nevezhető a szó szoros értelmében, hiszen a meglévő konyhabútor kapott szép, új külsőt. Megjegyzem, ezt a környezettudatosság jegyében nagyban tudom támogatni: nem kidobni, felújítani. J Sokáig volt nagy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!