Lakbermánia

Angolos falióra DIY

faliora Az utóbbi hetekben nagyon rákattantam a shabby chic-re. Lassan komplett szobát tudnék berendezni a bútorokkal, kiegészítőkkel, amiket összegyűjtöttem, hogy kicsit feltuningoljam. Most egy 60 cm átmérőjű faliórával készültem el, jó pár munkaórám van benne: több réteg festés és lakkozás, mindez ecsettel, hogy megmaradjon az ecsetvonás (mondjuk ez az amatőr szint a festésnél, asszem… 🙂 ),… Tovább »

Órák

A mai bejegyzésben olyan órákat gyűjtöttem össze, amik méretüknél fogva igen különleges daraboknak számítanak. A gigantikus faliórákat bármelyik helyiségben fel lehet tenni a falra, vagy csak egyszerűen elé állítani… Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

(A)hány óra?

Az idő nagyon fontos részét képezi életünknek. Időre járunk dolgozni, iskolába, esetenként kikapcsolódni, szórakozni is. A jó időbeosztáshoz pedig időmérő eszközre van szükségünk.  Tudtad, hogy erre a célra az ókorban a Napot használták? Persze nem önmagában, hanem egy oszloppal, melynek árnyékából következtettek az időre. Nem órákat, perceket neveztek meg, hanem napszakokat, mint napkelte, vagy napnyugta…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!