Lakbermánia

Évforduló

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” Hemingway Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

Rolling Stones – nem csak rajongóknak!

Ahogy azt már délelőtt a Facebook-oldalon említettem, 50 évvel ezelőtt ezen a napon adta első koncertjét a világhíres zenekar, a Rolling Stones. Ebből az apropóból – és az ő tiszteletükre – gyűjtöttem egy csokorba a rájuk utaló dekorációkat. Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

Csupa csoki szoba

A kalinyingrádi pláza fennállásának 5. évfordulóját nem mindennapi módon ünnepelte novemberben: a bevásárlóközpontban építettek egy 20 m2-es csokiszobát, 420 kg csokiból. A szoba 40%-a étcsokoládéból, 40%-a tejcsokoládéból, 20%-a pedig fehércsokiból készült, melyet a születésnapon darabokra törtek és szétosztottak a vásárlók között, így kész szerencse, hogy előtte készültek róla képek:  Forrás Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!