Lakbermánia

Készíts magadnak ültetőkártyát!

ultetokartya Ma reggel, amikor benéztem a fb-oldalra, nagyon nagy öröm ért. Adrienntől kaptam képeket, aki a rendszerezéshez készített, letölthető, nyomtatható csipkés címkékből varázsolt ültetőkártyákat a barátnője esküvőjére. A képek nagyon tetszenek, köszönöm, és remélem, az esküvőről is kapok képeket! 🙂 Tetszett a mai cikk is? Akkor kérlek, használjátok a megfelelő gombokat – ez nekem tetszene…  Szép… Tovább »

A nagy nap

eskuvo Abból az apropóból, hogyha már a csipke-témában ennyire szorosan kapcsolódunk az ünnepek közül az esküvőkhöz (is), szeretném megosztani Veletek azt a 2 remek képet, amit találtam a minap. Kis csúsztatással nevezhetnénk őket egymás ellenpólusainak is – bár inkább csak “részhangulatok” azok, amik egymásnak ellentettjei. Összességében a pillanat nagyon vidám és emlékezetes megörökítői. Óriási gratula a… Tovább »

Buli Neverland-en

Ígértem egy egész blogbejegyzést Barátnő esküvőjéről, hiszen aznap elmaradtam a napi Fb-teendőimmel… 🙂 Sajnos a szertartásra nem vittem magammal fényképezőgépet, így onnan nincs (még) egy képem sem… Barátnőék esküvője – pontosabban lakodalma – Neverland-en volt megtartva. Ez a “birtok” rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt az ide betérőknek, amiket a 120 fős vendégsereg kellően ki is használt…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!