Lakbermánia

Tiszta Amerika!

Július 4: számomra az egyik legfontosabb nap az évben, ez persze nem véletlen, azért van így, mert ekkor ünneplem a születésnapom. És ismerve a történelmet, mindig eszembe jut, hogy a Föld túloldalán több, mint 300 millió ember ünnepel velem együtt – de persze ők egészen mást. Úgy képzelem, hogy amint felvirrad a Nap, lázas készülődésbe… Tovább »

Étkezési szokások

   Lakberendezéssel foglalkozó blog lévén most nem azzal kívánok foglalkozni, hogy ki miből mennyit fogyaszt, és ez így nem jó, mert a koleszterinszint…, a testzsírszázalék…, és még sorolhatnám.  Itt és most egész más oldalról közelítem meg az evéssel kapcsolatos szokásainkat.   Enni sokféleképpen lehet. Akár állva – nem csak az utcai hot-dogosnál, vagy a kolbászsütőnél… Tovább »

Szilveszteri hangulatban

Az év egyik legőrültebb éjszakája előtt állunk. A kissé visszafogottabb karácsonyi ünneplés után jön az idei év utolsó – és a jövő év első nagy bulija. Ilyenkor már lázasan készül mindenki, akár házibuli, akár szilveszteri vacsoraest egy elegáns étteremben, a lényeg ugyanaz: dekorálni. Nemcsak magunkat, a helyszínt is. Minél színesebben, minél őrültebben, annál jobb a… Tovább »

Finom karácsonyi dekorációk

Az ünnepi készülődéshez hozzátartozik  a mézeskalácssütés – a kellemes illatot  árasztó mézesek finom csemegék és  egyben mutatós díszek is.  Felhasználási lehetőségüknek csak a  képzeletünk szab határt:  a különféle, telet idéző formákra szaggatott mézeskalács az asztalon egy dekoratív tálon is nagyon mutatós,  vagy akár építhetsz belőle házat is. Hogy biztos ne a szekrény tetején porosodjon, nézd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!