Lakbermánia

Mire használj egy pizzásdobozt?

Te is régóta szemezel az ilyesfajta dekorációval a szobád falára, de sajnálod rá a pénzt? Ez többé nem lehet probléma, főleg akkor, ha pizzarajongó vagy! Első lépésként nincs más teendőd, mint pizzát rendelni annyiszor, ahány képet szeretnél a falra. A következő feladatod pedig beszerezni a többi hozzávalót – festék, ragasztó, kép, olló, kés, továbbiak igényeidhez… Tovább »

Mindörökké farmer

Nem ismerek olyan embert, akinek ne lenne legalább 1 farmerje. Mindegy, hogy nadrág, dzseki, vagy táska, vagy egyéb ruházat, de szinte kötelező darab. Nekem is van, az már más kérdés, hogy nem nagyon szeretem; vagy csípő és “lecsúszik”, vagy magas derekú és nyomja a hasam. Amúgy meg tök kemény az anyaga. Csak akkor tudom megérteni,… Tovább »

A padló ruhája

A minap eszembe jutott kislányom egyik kedvenc meséje, ami teljesen véletlenül egy szőnyegről szól. Egy szegény kisfiú nézi a társait, amint azok a szőnyegükön csúszkálnak a domboldalról. Aztán újra és újra felszaladnak a dombtetőre, ahol a mi főhősünk várja őket, hogy mindegyiktől megkérdezze, lecsúszhat-e a dombról ő is valamelyikőjük szőnyegével. Természetesen, egyik kisfiú sem engedi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!