Lakbermánia

Csipkekincsek érkeztek…

csipkeszalagok A múlt hét a csomagok hete volt. Igazi gyönyörűségeket és hasznos dolgokat vehettem át a futártól. Ma pedig végre volt egy kis időm, hogy képeket készítsek pár szalagról (a hasznos dolgokról majd legközelebb 🙂 ). Azt tervezem, hogy a szervezés alatt álló workshopokon ezekből (is) fogunk alkotni. Szóval, tervezek-szervezek, ha van kedvetek, csatlakozzatok: nyár óta… Tovább »

Készítsünk brossból csipkés brosst!

csipke_bross Amy oldalán találtam a mai bejegyzésnek valót. Mindjárt kiderül, hogyan lehet feldobni egy darab csipkével egy ilyen gyönyörű köves kitűzőt – ami aztán szép díszévé válhat táskának és ruhának egyaránt. Szükségetek lesz az alábbiakra: kb. 18-20 cm hosszú (1-1,5 cm széles) csipkeszalag, hímzőtű, cérna, bross, vagy más köves dísz. 1. A csipkeszalagot a képen látható… Tovább »

Csipkefüggöny másképpen

csipkefuggony Egy kedves ismerősöm kért segítséget lakberendezés témában: a függönyözésen kívül mindenről volt határozott elképzelése. Kerestem neki pár tucat inspiráló képet, és ekkor akadtam erre:       Kell különösebb magyarázat?   via Tetszett a mai cikk is? Akkor kérlek, használjátok a megfelelő gombokat – ez nekem tetszene…  Szép otthont! 🙂 Ildikó... Tovább »

Csipke kandalló készítése

csipke_tuzrakohely Amikor megtaláltam ezt a tutorialt, arra gondoltam, hogy de jó lesz majd november-december tájékán írni róla itt a blogon; biztos nagyon fog nektek tetszeni… Aztán az jutott eszembe, hogy miért ne írjak erről most, aztán majd télen felidézzük ezt a cikket! Hogy meleg van? Tudom, ki képes ilyenkor a tűzre nézni (inkább a fagyott rózsára!… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!