Lakbermánia

Papír lámpásnak álcázott girland

csipkegirland Nemrég volt már szó csipkés girland készítéséről. Az újonnan csatlakozók és a lemaradtak kedvéért: volt egy girlandkészítés csipkepapír és muffinpapír segítségével, és volt egy vízfestékes, kifejezetten gyerekes családok részére. Most itt egy újabb leírás, ami megállja a helyét, legyen szó karácsonyról, esküvőről, születésnapról, vagy bármilyen ünnepről. Kell hozzá pár 18*33 cm-es szögletes csipkepapír, amiket a… Tovább »

Girlandot így is lehet csinálni…

girland Mára egy újabb dekorációt találtam. Nekem több szempontból is tetszik , de leginkább a csipkepapír-festés = vintage beütés, ami igazán megfogott. Ami kell hozzá: muffinpapír több méretben, csipkepapír, tea, zsinór + tű. Elkészítése: 1. fesd be a teával a tortacsipkét. Hagyd ázni kb 15 percig, aztán vedd ki egy konyharuhára, hogy megszáradjon. 2. Fűzd be… Tovább »

Csipkeprojekt gyerekeknek

csipkepapir_girland Amikor ezt az ötletet megláttam, duplán megörültem. Egyrészt, mert még csak most kezdődik az ősz, én már be vagyok tőle fordulva (:) ), másrészt mert hamarosan a kislányom is abba a korba ér, hogy együtt festhetjük a papírcsipkéket – imádom a közös programokat! A mai projekthez szükséges: legalább egy gyerek, sok-sok tortacsipke, cérna a felfüggesztéshez,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!