Lakbermánia

Vasárnapi filozófia az állandóságról

shabby_chic A mai bejegyzésem egy székátalakításba bújtatott megvilágosodás. Írtam a bemutatkozásomban, hogy milyen idegen volt számomra fiatalabb koromban a csipke. De azt nem, hogy mi minden volt még az: a régi bútorok, a régi ruhák, ezek dohos szaga, és valahol az öreg emberek is. Nem szerettem, ha valaminek múltja volt, ez csak annyit jelentett számomra, hogy… Tovább »

Bútor felújítás projekt

Képzeljétek, pár hete szert tettem egy szekreterre. Itt-ott javítása szorul (hiányzó takaróléc, letört fogantyú, stb.), de ami még fontosabb, átdizájnolásra is (milyen szép magyar szó…). Miután több blogot, honlapot átböngésztem, és beszéltem a szomszéddal is (ő Tibi), akinek saját, külön bejáratú, jól felszerelt műhelye, véleménye és tapasztalata is van, úgy döntöttem, hogy belevágok. Tibi annyira… Tovább »

Így dobd fel bútorodat!

Akár régi, akár új bútort szeretnétek egyedivé varázsolni, több technika közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet. Ma ezek közül mutatok be egy nagyon mutatós megoldást. Nikki blogján egy igen dekoratív ötletre akadtam. Emellett pedig viszonylag egyszerűen is kivitelezhető a dolog, hiszen stencilezni kell. 🙂 Kiindulásként egy natúr bútor is megteszi. Ha régi, lakkozott bútor felújításába… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!