Lakbermánia

Pajta átalakítás

  Egyre többször találkozunk olyan megoldással, amiben a főszereplő egy régi – eredetileg teljesen más funkciót betöltő – épület. Akár iskola, templom, gyárépület, vagy pajta, élettér kialakításához remekül használhatók azok a szerkezetek is. Az alábbi videóban egy pajtából kialakított otthont láthattok, több szokatlan megoldással, úgyhogy érdemes 9 percet szakítani rá egy kávé, vagy tea mellett…. Tovább »

Szekrényből kreatív sarok

Nagyon szeretem a beépített szekrényt, mert jó helykihasználás mellett nem hat nyomasztóan a látványa, és nagyon sokmindent magába tud rejteni, így könnyen tartható rend a lakásban. Viszont előfordulhat az is, hogy feleslegessé válik, vagy már nem az elpakolás a legfontosabb szempont, hanem szükségünk lenne még egy szobára, de hozzáépíteni mégsem tudunk a lakáshoz. Ha a… Tovább »

Házátalakítás 1. rész: előszoba

Már régóta szerettem volna egy olyan előszobát, ami külön áll a lakás többi részétől. Így a cipővel behordott kosz sem kerül be olyan könnyen a szobákba. A házátalakítás-projekt során elkészült a vágyaimnak megfelelő előszoba. Ehhez le kellett mondanunk a garázsról, de őszintén szólva egyikőnk sem bánja már így utólag – én pedig már előtte sem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!