Lakbermánia

Mihez kezdj egy ágytámlával?

Korábban 2 napon át írtam arról itt a blogon, hogy hogyan készíts magadnak egyedi ágytámlát. Szinte mindenféle anyag felhasználásáról mutattam képet is. Külön írtam a textilből, fémből, tapétából készült fejvégekről, következő nap pedig a fából újrahasznosítottakról. De most a visszájára fordítom a dolgot; alakulhat úgy, hogy ágyad fejvége hasonló sorsra jut, mint a régi faajtók,… Tovább »

Ötletek ágy fejvégére – 2. rész

Ígértem az ágytámla-téma folytatását, a bejegyzés első részét itt nézheted meg. Ma csupa faanyagból mutatok képeket; a régi ajtók, ablakok, spaletták, kandallópárkányok és raklapok kerülnek a középpontba. Segítségükkel eléggé figyelemfelkeltő megoldásokat hozhatsz létre az ágyad mögött. Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjenek az inspiráló képek. Képek innen, innen, innen, innen, innen és innen. Szép otthont!… Tovább »

Ötletek ágy fejvégére – 1. rész

regi_lampa Veled is előfordult már, hogy szerettél volna valamit újítani otthonon, de a felújításnak még a gondolatától is kirázott a hideg? Van egy jó hírem: egyrészt hamarosan olyan jó idő lesz – 30-35 fok -, hogy örülni fogsz annak, ha a hideg futkos a hátadon, másrészt pedig, a témára visszatérve, ahhoz, hogy némi változást érj el… Tovább »

Szoba – nem csak alvásra

Az előző bejegyzésben ígértem, hogy írok a hálószobai kényelem alapvető szempontjairól is. A fürdős írás sémáját követve a kulcsszavaink továbbra is a kényeztetés és a kényelem. És most nézzük a hálószobádat. A szimmetria kialakítása a hálószobában a legegyszerűbb: adott egy franciaágy, adjunk neki keretet 1-1 éjjeliszekrénnyel. Az éjjeliszekrényekre pedig mi más kerülhetne, mint 1-1 olvasólámpa…… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!