Lakbermánia

“Nyerj betonkaspót!” – játékfelhívás

Mióta a férjemmel összeköltöztünk, sok mindenben megváltozott az életem. Talán a környezetváltozás (hogy a saját otthonunkban vagyunk, és úgy formáljuk, ahogy csak szeretnénk), talán a saját személyiségemben bekövetkező folyamatos változás, alakulás az, amiknek a következményeképpen mára teljesen átformálódtam.

Pár éve a mérnöki végzettségemet magam mögött hagyva, új célokat kerestem. Racionalitásból a kreativitás irányába fordultam. Ehhez nagy löketet adott egy jobb agyféltekés rajztanfolyam, de miután “hirtelen megtanultam rajzolni”, még nem tudtam pontosan, hogy hogyan tovább. Ekkor már tanulója voltam egy budapesti iskolának lakberendező szakon, így a rajztudásomat volt hol kamatoztatnom.

A következő szint az lett, amikor elkezdtem régi bútorok után kutatni a neten – vagy épp a családban – és nekiálltam csiszolni, festeni, koptatni, vagy épp kárpitozni.

A saját termék létrehozása nem újkeletű a gondolataimban, azonban pár évet váratott magára a gyakorlatban, mert igazán különleges dolgot szerettem volna készíteni. Így került képbe a beton. Saját sablonokat készítettem, ezek segítségével készültek el az első saját termékek: ajtóstop, ékszertartó és a levélnehezék. A sorban következő a betonkaspó lett, ez az, amiből most valaki megnyerhet egyet!

betonkaspo

 

Jöjjön a “Nyerj betonkaspót!” játék felhívása:

1. Ha már lájkoltad az oldalt, tippeld meg a betonkaspó árát az eredeti Facebook-poszt alatt! Adok segítséget is:
a. 1690.- Ft
b. 2490.- Ft
c. 2990.- Ft

2. Írd a tipped mellé, hogy melyik színű kaspót szeretnéd megnyerni (countryzöld, sötétkék, vagy rózsaszín)
(( a sötétkék táblafesték, csak szólok… 😉 ))

Fontos, hogy a hozzászólásokat csak az eredeti poszt alatt látom, nem a megosztott posztoknál!
A játék megosztása nem feltétele a játékban való részvételnek, de minden megosztást előre köszönök! 🙂

Már csak a határidő hiányzik: 2016.09.25. vasárnap 20:00!

A nyertes nevét 2016. szeptember 30-án 20:00 órakor a Random.org segítségével fogom kisorsolni a helyesen válaszolók közül, és itt az oldalon teszem közzé, valamint őt is értesítem a Facebook-on! A részletes Játékszabályzatot IDE kattintva tudod elolvasni!

Játékra fel! 🙂

 

Szép otthont! :)

Ildikó

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!