Lakbermánia

Családi képek a falon

Minden jóban van valami rossz – ez velem sincs másképp. Lassan bővül a családunk, ami nagyon jó dolog, sőt inkább csodálatos. Ami viszont ellenpólusként hozzá társul, hogy így 2 hónappal szülés előtt már nincs erőm olyan nagyobb volumenű projektekhez, mint például a fotel kárpitozása. Több fotelt és széket is begyűjtöttem magamnak az elmúlt hónapban, de ezek most kénytelenek lesznek megvárni engem.

Hogy ne üljek tétlenül, azért próbálok magamnak kisebb feladatokat találni. Ilyen volt ez a mai is. Másfél évvel ezelőtt vettünk a Kikában egy képkeretet, amiben a mai napig a reklámcsalád képei voltak láthatóak – valahogy el is terelődött erről a figyelmem, mindig csak akkor tűnt fel, hogy “jé, ezek még mindig nem mi vagyunk!”, amikor valaki jött hozzánk és megállt a fal előtt, hogy megnézze a képeinket… 😉

19776080_2_z

ebben az állapotában díszelgett a hallban ez a képkeret

 

Délelőtt gyűjtöttem családi képeket a laptopról, ezeket fekete-fehérré alakítás és pendrive-ra mentés után elvittük előhívatni.

Kevesebb képet csináltattam, mint amennyi hely a rendelkezésre áll a keretben, gondoltam, pár hónap múlva úgyis kell szabad hely az új családtag képeinek… 😀

Szóval, 6 üres hely maradt, amiket a fotel új hátlapjából maradt dekliből töltöttem ki. Ebből vágtam ki a 6 db 10×15-ös téglalapot, amit aztán közösen lefestettünk fekete táblafestékkel (itt rendeltem korábban). Szeretem ezt a festéket, mert könnyű felhordani szinte bármilyen felületre, nagyon jól fed és gyorsan szárad.

IMG_20160712_141333

itt készülnek a képhelyettesítő kartonlapok


n4s400i

ezt a táblafestéket használtuk most is

Száradás után ezekre írtunk és rajzoltunk mindenfélét, majd elrendeztük a képeket, felraktam a keret hátulját és visszaakasztottam a helyére. Ez lett a végeredmény:

IMG_20160712_151150

IMG_20160712_151229

IMG_20160712_151332

IMG_20160712_151344

Határozottan jobb lett, mint amilyen a reklámcsalád fotóival volt… 😉 A fekete-fehér összkép amellett, hogy nagyon vonzza a tekintetet, még elegáns hatást is kelt. Itt, a hallban nincs is nagyon szín, minden fehér és szürke, az eddigi rózsaszín képek után ez most nagyon markáns lett. Nekünk mindenképp tetszik! És neked?

Szép otthont! :)

Ildikó

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!