Lakbermánia

10 legmenőbb minta (nem csak) gyerekszobába

Nagyon jó ismerősömmel, Ildikóval, a Mini Home tulajdonosával dugtuk össze a fejünket, hogy milyen menő dekorációkat lehet találni a hazai piacon, ami egyedi és akár időtálló is. Ő maga is gyerekszoba-témában utazik, íme a bemutatkozása:

A Mini Home küldetése, hogy színesítse a hazai gyerekbútor és dekor termékpalettát, valamint inspiráló ötleteket adjon a gyerekszobák berendezéséhez. A tulajdonosnak magának is van két gyermeke, így a gyerekek igényeit szem előtt tartva, de a trendeket követve tud mindig újat mutatni.

A termékpalettán főként natúr fenyőből készült, skandináv stílusú bútorok és kiegészítők találhatóak: ház formájú gyerekágy és babaágy, polcok, bannerek, printek, festett kockák. Minden termék egyedi, megrendelésre készül, szívesen készítenek a választéktól eltérő méretű, nem standard termékeket is.

*****

Itt pedig következzen a Mini Home Top10 listája a menő dekorokról és a lelőhelyekről:

Manapság már nem kizárólag a Disney figurák hódítanak a gyerekszobák dekorálásában (aminek én személy szerint nagyon örülök). Nézzük meg a hazai körképet, hol milyen motívumokkal találkozhatunk:

1. Indián sátor

Gyermekünk ejtőzhet egy igazi indián sátorban, de dekorként is jól mutatnak a sátrak. Sátorpolcot, fa polcdíszeket találtok aFl’art Design-nál, indián sátor pedig a Vocka-nál kapható:

2. Pötty/csillag

Pöttyök és csillagok minden mennyiségben a Babyberry kollekciójában, valamint a Fidini-nél:

3. Pálmalevél

Nekem ez a minta nagyon tetszik, a házban bárhol szívesen látnám, akár élő növény formájában is. A könnyező pálmalevél fából készült a Moon Manufacture-nél, a papír tárolót pedig a Cucc készíti.

4. Kaktusz

Az élő kaktuszokkal vigyázzunk a gyerekbirodalomban, de a falon matricaként szuperül beválnak (Fl’Art Design):

5. Ház

Ház alakú polcokat találunk a Baby On-nál, de ha kedvet kaptál volna egy kis DIY -kodáshoz szerezz be rögtön két darabot mindössze 3750 Ft-ért az Opitec-nél, és dekoráld!

 Ház alakú gyerekágy a Mini Home kínálatában:

 

6. Indián nyíl

Az indiánok nyilai a falakon is jól mutatnak. Bannerek a Wonder Banner-tól és a Moon Manufacture-től.

7. Dinnye

Idézzük a nyár hangulatát egész évben! Dinnyeszeletek a Fl’Art design-nál, banner a Wonder Banner-től és a Táltos Mókus Monofaktura-tól:

8. Flamingó

Júniustól már a hazai Tiger Shop-ban is kaphatóak ezek a cuki flamingós kiegészítők:

9. Batman/Superman

Monokróm szobába nagyfiúknak papír tároló (Cucc) vagy akasztó (MM):

10. Geometriai minták

A skandináv enteriőrökben jól mutatnak a geometriai alakzatok, ezekben a vízhatlan tároló zsákokban tárolhatsz gyerekholmikat de akár növényeket is (MM):

Te melyikhez kaptál kedvet?

Szép otthont! :)

Ildikó

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!